Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσα από τις ανάλογες ενδείξεις. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνονται προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα και προϊόντα σε έλλειψη.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν πάντα εντός της ημερομηνίας προσφοράς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όλα τα είδη μας ελέγχονται από τη ΕΤΑΙΡΙΑ .

Κατά την παραλαβή ο πελάτης πρέπει να ελέγχει τα παραλαμβανόμενα προϊόντα παρουσία του μεταφορέα, όταν τα προϊόντα παραδίδονται από δικούς μας μεταφορείς. Ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ κατά την ημερομηνία παραλαβής την ΕΤΑΙΡΙΑ σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος (π.χ: χτυπημένο, σπασμένο, εκδορές κτλ…). Ο πελάτης δύναται να μη παραλάβει το προϊόν στη περίπτωση που κριθεί ελαττωματικό.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη και μόνο εφόσον έχουν περάσει το πολύ 14 ημέρες από την αγορά του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί τηλέφωνο στο κατάστημα, ΠΡΙΝ την επιστροφή του προϊόντος! Εφόσον το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση (όπως ήταν τη στιγμή που αγοράστηκε), αντικαθίσταται με ίδιο νέο ή άλλο προϊόν, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (σε περίπτωση επιλογής ακριβότερου προϊόντος, ο πελάτης πληρώνει τη διαφορά). Επιστροφές χρημάτων δέν γίνονταιΥπενθυμίζουμε πως πριν τη παράδοση, όλα τα προϊόντα ελέγχονται, και τοποθετείται ειδική σήμανση στο εξωτερικό της συσκευασίας. Τα έξοδα αποστολής & επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ οφείλει να αντικαταστήσει το όποιο προϊόν παρουσιάζει ελάττωμα χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη εντός 10 ημερών από την αγορά του , μόνο όταν το προϊόν είναι σε άψογη κατάσταση και είναι αγορασμένο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στο σύνολο των προϊόντων ισχύουν οι επίσημες εγγυήσεις των εργοστασίων κατασκευής. Η εγγυήσεις δεν δίδονται από το κατάστημά μας.

Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος από το πελάτη, εάν το προϊόν είναι χτυπημένο ή ελαττωματικό, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την Εταιρία. Αφού παραληφθεί το προϊόν από την Εταιρία, ελεγχθεί από το επίσημο service της προμηθεύτριας εταιρίας & κριθεί ακατάλληλο με επίσημη έκθεση αυτής, γίνεται επιστροφή των χρημάτων μέσα σε 4 με 7 εργάσιμες ημέρες (εκτός Σαββάτου), εφόσον ο πελάτης δεν θέλει να αγοράσει κάποιο άλλο προϊόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ προϊόντα προσωπικής περιποίησης, όπως γυναικείες & αντρικές ξυριστικές μηχανές, κοπτικές μηχανές κτλ…